PRNEWS OÜ in the Press

Программа э-резидентства, созданная 2014 году, набирает обороты

ETV+ Coffe+ — October 12, 2021

Eastern European company PRNEWS, which runs the content marketing platform PRNEWS.IO has paid news outlets publishers $1.4 million dollars, year to date, for sponsored brand-related articles.

Business Review — August 5, 2021

PRNEWS’ growth shows content marketing potential

Emerging Europe — July 26, 2021

E-resident loob Eestis alternatiivi kallitele suhtekorraldajatele sisuturunduse platvormi näol

digiPRO — July 20, 2021

Kulukad suhtekorraldajad on minevik

foundMe — July 15, 2021

Эксперты определили успешные украинские стартапы в сфере IT

thePage — April 21, 2021

PRNEWS.io — профессиональный инструмент для владельцев бизнеса, PR-специалистов, интернет-маркетологов и коммуникационных агентств.

MOSBIZ.RU — January 18, 2021

An Estonian start-up that helps businesses get media coverage and news site publishers earn rewards is set to issue two million euros in convertible bonds, a move that confirms an increasing trend for dynamic young start-ups to look beyond traditional financing rounds.

Emerging Europe — September 16, 2020

The synergy between the fund and the startup made PRNEWS.IO move to Estonia and get restructured, being now valued over €15M.

LondonLovesBusiness — September 12, 2020

Український стартап PRNEWS.IO став офіційним сервіс-провайдером у каталозі програми e-Residency в Естонії.

The Village Україна — April 4, 2020

PRNEWS.IO has removed the need for a middleman, simplified the process, and improved responsiveness when compared with traditional news distribution methodologies. A wealth of audience metrics from across its marketplace of news websites is built into its automated system.

e-Residency Blog — March 9, 2020

PRNEWS.IO – это платформа для распространения PR-контента в блогах и онлайн-медиа. В этом году ее основатель перебрался в Эстонию с семьей, чтобы масштабировать проект на международных рынках. Благодаря этому доля зарубежных клиентов увеличилась в два раза – как по числу выполненных заказов, так и по выручке. География клиентов выросла на 14 % – до 63 стран.

MC Today — December 23, 2019

Internetiturunduse trendidega sammu pidamine võib vahel olla keeruline ülesanne. Turundajad peavad järjest enam leidma uusi viise, kuidas läbi meeletu müra potentsiaalsete klientideni jõuda.

digigeenius — December 17, 2019

Платформа нативной рекламы PRNEWS.io подготовила ТОР-5 самых скандальных рекламных кампаний в социальных сетях за 2019 год, который наглядно демонстрирует, что в погоне за продажами или узнаваемостью все средства хороши.

Rusability — December 17, 2019

Інтернет-видання OBOZREVATEL очолило рейтинг популярності серед новинних ЗМІ за підсумками листопада 2019 року. Про це свідчать дані, що агрегуються платформою контент-маркетингу PRNEWS.io і SimilarWeb, передає sostav.ua. Загальна кількість переглядів на сторінках OBOZREVATEL склала 39,5 мільйонів.

UAZMI — December 17, 2019

PRNEWS.IO – украинская продуктовая компания, которая разрабатывает онлайн-сервис для распространения PR-контента в блогах и онлайн-медиа. Офис находится в Николаеве, там работает 38 человек.

MC Today — October 17, 2019

Основанный в Украине adtech-стартап PRNEWS.IO, в течение двух дней будет консультировать участников RIGA COMM 2019 по актуальным вопросам контент-маркетинга и рекламе в нативном формате.

Sostav.ua — October 11, 2019

Директор по маркетингу из сервиса публикаций в онлайн-СМИ PRNEWS.IO Александр Нигматулин объясняет, почему Google рекомендует помечать платные ссылки тегом «sponsored», а ссылки в комментариях – тегом «ugc».

MC Today — September 12, 2019

PRNEWS.IO поддерживает 60 языков, в том числе достаточно экзотические вроде каннады, телугу, суахили и прочие. Платформа не только помогает публиковать материалы. Часто нужно написать пресс-релиз, новость или статью, перевести готовый текст на один или несколько языков или адаптировать его к требованиям конкретных медиа.

Freelancehunt Blog — August 1, 2019

Nos vamos a Estonia, un pequeño país pero con empresas punteras, como lo demuestra el éxito de PR News, portal de post patrocinados que acepta páginas españolas, aunque tendrás que saber un mínimo de inglés para manejarte, ya que todavía no dispone de una versión en castellano. Sin embargo no es muy complicado navegar por el sitio, así que no necesitas mucho vocabulario.

Crear m Iempresa — March 25, 2019

Распространять контент нужно обязательно. Не ждите чуда и новых клиентов после выхода статьи в вашем блоге. Нужно покупать место под публикации на разных площадках, например на PRNEWS.IO.

MC Today — March 18, 2019

Emakeele formaadis artikliturunduseks mõeldud online-platvorm PRNEWS.IO avab esinduse Tallinnas. Ettevõtte uus esindus valmib 2019 aasta jaanuarikuus. Plaanitakse luua 20 töökohta.

BestMarketing — January 11, 2019

This tool helps to find sites meeting stated criteria, to see prices immediately, to generate requests for publications, to download texts, and so on — the “logistics” of the savings on native placements is considerable.

Hacker Noon — December 11, 2018

No puedes convertirte en una marca fuerte que sea popular entre los periodistas sin un trabajo cotidiano monótono y rutinario. Y el contenido de pago es una parte integral de ese proceso.

Indexando Marketing — November 28, 2018

Robotu z platnymy media možna planuvaty razom z prnews.io — tam komanda dopomože pereklasty tekst buď-jakoju movoju.

Na chasi — November 27, 2018

PRNEWS.IO is one of the biggest fish in the market. Fixed price for publications, over 13 thousand publications, 146 countries and 63 countries they work on.

Bbloggers.Tips — November 21, 2018

PRNews.IO — a new beast of scale on the global PR scene. PR platform that will help grow backlinks to your website as well as distribute your press releases in just a few clicks.

Medium — October 10, 2018

Позволяет разместиться со своим пресс-релизом, который может сработать на большую аудиторию.

MAD7 — May 29, 2018

Another great thing about PRNEWS.IO is that it takes care of all negotiations involved in the process. All you need to do is to come up with good content, sit back, and relax.

SearchEngineJournal — April 24, 2018

Место встречи издателей с брендами, желающих создавать качественные материалы.

Sostav.ru — April 9, 2018

PRNEWS.IO team have collected a massive database of sites from various industries that have all the necessary metrics like traffic volume and its geography, cost, and so on.

Serpstat Blog — April 3, 2018

Among those sites is PRNEWS.IO — a marketplace of sponsored content. This site will let you find a list of categories, prices, traffic sources, and some other interesting metrics that represent the overall site’s performance.

TechWyse — February 26, 2018

These tools find both low-price themed platforms and top journals in just a couple of clicks.

Hackernoon — January 29, 2018

Help to analyse the costs of placements and automatically send the texts for the placement instead of communicating with the sales departments of every publication.

Mark Growth — January 12, 2018

A global sponsored content marketplace with millions of users from over 200 countries. Connected to over 6K publications in 53 different languages. Fixed pricing.

Relevance — November 9, 2017

Optionally, you can take a look at PRNEWS.io’s free tool, which automatically calculates the number of views that you can potentially get from a sponsored post on a particular site.

SearchEngine journal — August 17, 2017

С помощью нескольких кликов сервис размещает пресс-релиз клиента на необходимой площадке. В 2014 году проект пережил ребрендинг и теперь называется PRNEWS.io.

MC Today — May 25, 2017

BloggersPassion — May 22, 2017

Сервис PRNEWS.io дает возможность появиться на крупнейших площадках (ТСН, UNIAN, Укринформ) — то есть вы сможете рассчитывать на охват аудитории самых качественных площадок и ресурсов

WebPromoExperts — March 2, 2017

Большинство малых предпринимателей не понаслышке знают о том, как трудно достучаться до средств массовой информации – даже тогда, когда у вас есть интересный информационный повод. Но задача сильно упрощается, если использовать специальные онлайн-инструменты управления пиар-активностями, например, сервисом PRNEWS.

biz360 — December 13, 2016

Помимо наведения мостов любви и дружбы между малым бизнесом и прессой, PRNEWS.io помогает привлечь трафик, подняться в топах Яндекс и Google, а также многое другое.

BRODUDE — October 21, 2016

You can browse and review various traffic and social metrics and choose to pursue very specific audience either in your area or on a global scale. A few “sponsored stories” may get the ball rolling and result in further organic coverage.

TweakTourBIZ — September 19, 2016

დღესდღეობით PRNEWS.io კომპანიას ნათლად აქვს წარმოდგენილი თავისი მთავარი მიზანი - გახადოს PR-მასალების გავრცელების პროცესი უფრო სწრაფი და მოხერხებული, როგორც PR-პროფესიონალებისათვის, ასევე დამწყებ სპეციალისტებისათვის.

NEWS.ge — September 1, 2016

PRNEWS.io, for instance, is the first marketplace where various global publishers set up their rates for sponsored editorial content and you can secure a story within just a few clicks. All the publications are rated based on their traffic, social media fans and additional metrics, which makes it easier to pursue a very specific audience.

Tech.co — August 30, 2016

PRNews.io allow you have a release published in some of the most authoritative websites out there, so you can easily get few thousand people to read your news.

BUSINESS 2 COMMUNITY — January 7, 2016

However there are many others on the market, I personally recommend PRNEWS.io and PRWeb.com – as these are without doubt the two most reputable services available on the market these days!

MyCustomer — January 6, 2016

PRNEWS.io allow you to quickly post your release and reach out to huge audiences with just a click of your mouse.

BusinessZone — December 24, 2015

PRNews.io — платформа для создания пресс-центров и быстрого распространения пресс-релизов в интернете. В базовой версии доступна бесплатно.

Rusbase — October 7, 2015

We recently came across a brilliant all-in-one solution by the name of PRNEWS.io for all your PR needs. Helping you not only schedule content for the best times to reach your audience but actually creating, publishing, and distributing your press releases as well! With their beautiful solution, you can craft and draft the perfect announcements, together with the best images and video to ensure your content is as engaging as possible.

Startup Catchup — August 20, 2015

PRNEWS.io — инструмент, созданный для управления PR-активностью компаний в интернете. Реализованная в проекте концепция «всё в одном окне» позволяет клиентам самостоятельно управлять распространением информации в СМИ: информагентствах, тематических изданиях или профессиональных блогах.

Российский Диалог — August 6, 2015

Когда вы платите за рекламу в соцсетях, вы получаете не только переходы, но и бесплатное распространение вашего контента пользователями. Этот эффект сравним с распространением материала по новостным сайтам, как это делает сервис PRNEWS.IO.

GARAGEBIZ — June 19, 2015

Maakri tn 19/2,